Kulunvalvonta

Bewator Entro

Bewator Entro

Turvallinen ja joustava kulunvalvontajärjestelmä
Bewator Entro kulunvalvontajärjestelmän uusin versio 6.55 integroi SISTORE™ tuoteperheen digitaaliset tallentimet. Järjestelmään voidaan liittää jopa 16 digitaalista tallenninta ja 128 kameraa tarvitsematta siihen ylimääräistä PC:tä tai palvelinta. Tämän ansiosta Bewator Entro sopii nyt yhä useampiin, erilaisten   turvavaatimusten kohteisiin.

Käyttäjäystävällinen kulunvalvontajärjestelmä
Bewator Entro on PC-ohjattu kulunovalvontajärjestelmä ja se toimii käyttäjäystävällisessä Windows-ympäristössä. Entro-ohjelman avulla määritetään mm. se, kenellä on kulkuoikeus mihinkin oveen ja mihin aikaan. Mikäli joku käyttäjistä sattuu kadottamaan kulkukorttinsa, voidaan kadonneen kortin kulkuoikeudet perua helposti ja nopeasti.

Asentajien valinta
Bewator Entron suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös asennuksen helppouteen. Entron alakeskusten, ovikeskusten ja lukijoiden asennus ja käyttöönotto on helppoa, mikä mahdollistaa alhaiset asennus- kustannukset. Erilaiset tiedonsiirtotavat tekevät järjestelmästä joustavamman ja maantieteellisesti itsenäisen. 

Täysin integroidut SISTORE™ AX, CX ja MX digitaaliset videovalvontatuotteet
Bewator Entron uudessa versiossa on täydellinen tuki SISTORE™ tuoteperheen AX, CX ja MX digitaalisille videovalvontatuotteille. SISTORE AX on kompakti, luotettava tallennin, joka on kehitetty erityisesti pieniä ja keskisuuria sovelluksia varten. SISTORE MX on hybridi (digitaalinen ja analoginen) tallennus- ja videovalvontajärjestelmä, jota voidaan etäohjata LAN tai ISDN -yhteydellä. SISTORE MX sopii erinomaisesti useimpiin keskisuuriin sovelluksiin. SISTORE CX on älykäs digitaalinen video kooderi kameravalvonnan kuvien välittämiseen ja tallennukseen. Se on kehitetty IP-verkkopohjaisiin järjestelmiin ja soveltuu erinomaisesti korkeaa turvatasoa vaativiin keskisuuriin ja suuriin kohteisiin.   

Bewator Entro integroi 16 digitaalista tallenninta ja jopa 128 kameraa
Koska Entrossa on täydellinen tuki kuvien digitaaliseen tallennukseen, järjestelmään voidaan liittää 16 digitaalista tallenninta (yksi alakeskusta kohti) ja 128 kameraa. Entron ohjelmistossa määritellään tapahtumat, jotka automaattisesti käynnistävät tallennuksen. Ohjelmassa voidaan aktivoida manuaalinen tallennus sekä käynnistää ”live” kuvien katselu.   Käyttäjä voi katsella kameran kuvia ja tallennettuja tapahtumia Entro-ohjelmalla ja pystyy näin koko ajan valvomaan järjestelmään liitettyjen ovien ja kameroiden tilaa. Bewator Entron tapahtumalokia voidaan käyttää kaikkien tallennettujen tapahtumien hakuun ja katseluun.
Suuri asennuskanta
Bewator Entro oli välitön menestys jo heti ensimmäisestä, 1997 julkistetusta versiostaan lähtien ja nykyään se on yksi markkinoiden suosituimmista kulunohjausjärjestelmistä. Yhteensä on toimitettu yli 5 000 järjestelmää, joilla turvataan yli 50 000 ovea ympäri maailmaa. Bewator Entron toimintoja ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti asiakkaiden muuttuvia tarpeita vastaaviksi.